in

LoveLove WinWin

De leukste cadeaushop

Op Twitter ontdekte ik op een dag de cadeauswaps…

…Het uitwisselen van leuke cadeautjes, mooi ingepakt voor iemand waaraan je gekoppeld wordt. Aan de hand van een lijstje, bijvoorbeeld; waar houdt diegene van of juist niet, een lievelingskleur, hobby’s… ga je leuke (liefst zo origineel mogelijke) cadeautjes kopen en lekker creatief aan de slag om ze zo mooi mogelijk in te pakken. Ik deed een aantal keren mee en was zo enthousiast, zowel door de leuke verrassende pakketjes die ik kreeg als het samenstellen van zo’n pakketje voor iemand anders… (Dat laatste is misschien eigenlijk nog het leukst!) dat ik een webshop begon met de leukste cadeautjes.

Ik verkocht al fotolijstjes en fotoclips vanwege mijn passie fotografie, op mijn website met mijn fotografie en kwam op het idee meerdere cadeautjes te gaan verkopen…. Met hulp van mijn vriend die de website met cadeauwebshop voor me bouwde begon ik zelf met het zoeken naar groothandels voor leuke artikelen en langzaam aan vult mijn webshop met steeds meer leuke cadeautjes. Van notitieboekjes tot sneeuwbollen, van muurstickers tot schattige nachtlampjes voor op de babykamer, feestartikelen, piñatas, enz. enz. Voor verjaardagen, geboorte, verloving, huwelijk, babyshowers, om iemand een hart onder de riem steken, gewoon zomaar…. Van álles waar je gewoon heel erg blij van wordt!

We gaan richting de 1000 verschillende artikelen nu en daar komen er de komende tijd vast nog duizenden bij. Elke bestelling maakt me blij en als ik het leuk ingepakt naar bijvoorbeeld een jarige ontvanger mag versturen nog blijer.
Zelf versturen als ik cadeautje? Ook dat is bij ons geen probleem. Voor veel artikelen is er de optie een cadeautasje of cadeaudoosje voor een klein prijsje bij te kopen.

Geven is leuk en maakt blij!

What do you think?

220 points
Upvote Downvote

Written by Brientje

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Gaat het slecht met de gezondheid van Hugo?

Youtuber meest populaire beroep onder jongeren