in

LoveLove

Corona vrije vakantiebestemmingen

Op zoek naar een vakantiebestemming voor de meivakantie? Wij zochten naar de mooiste bestemmingen waar je met een gerust hart heen kunt

Naar Italië in de meivakantie is helaas geen optie…. Gelukkig zijn er nog genoeg bestemmingen waar geen Corona heerst, wij zochten naar de mooiste bestemmingen voor jullie waar je met een gerust hart heen kunt!

Mozambique

De zon, parelwitte stranden en het lekkere water maken een vakantie naar Mozambique perfect voor strand- en watersportliefhebbers… Ook voor mooie huwelijksreizen en rondreizen kun je hier prima terecht!

Groenland

 

 

 

 

 

Dit land staat bekend om zijn prachtige natuur natuurlijk. Ook cruises zijn hier mogelijk.

Cyprus

Hier schijnt de zon 340 dagen per jaar en is rijk aan cultuur en stranden en baaitjes.Vooral Paphos is een aanrader als je een cultuurliefhebber bent. In Kato Paphos, de benedenstad, vind je 2.000 jaar geschiedenis, dit is UNESCO werelderfgoed.

Ivoorkust

Ivoorkust is een land van uitersten, ruige stranden en ongerepte regenwouden én de grootste kerk van de wereld.

Kenia

Geniet van de mooiste safaritochten door het Masai Mara National park of ontmoet de roze flamingo’s van het Nakuru meer….

Bulgarije

Hier vind je schitterende stranden aan de Zwarte zee! De prijzen liggen hier nog erg laag, op een terrasje betaal je nog geen €1,00 voor een biertje en uit eten doe je al vanaf €10,00!

Laos

Hier lijkt de tijd soms nog stil te staan en in het achterland kun je nog heerlijk rondtrekken door de wildernis en kennismaken met de lokale bevolking. En in Luang Prabang, waar het verkeer alleen bestaat uit (motor)fietsers en voetgangers, word door prachtig gevormde tempels. Hier is nog echt de oude cultuur bewaard gebleven.

Myanmar

Bezoek oude tempelsteden en pagodes en proef hoe men eeuwen geleden leefde… Ontdek deze pure reisbestemming in Zuidoost-Azië vol fantastische natuur…

Suriname

Eeuwenoude stammen, prachtige watervallen, flora en fauna, kolkende rivieren en ongerept regenwoud…. Dus ook  jungletochten behoren tot de mogelijkheid. Ook hoofdstad Paramaribo is zeker het bezoeken waard met zijn bijzondere bezienswaardigheden!

Mongolië

Mongolië, het land van Dzjengis Khan, uitgestrekte vlakten, nomaden en natuurlijk onderdeel van de beroemde Trans Mongolië Express. Een prachtige ervaring!

Bron WHO op 10-03-2020. Sommige landen zijn streng met het binnenlaten van mensen/toeristen, informeer voor de zekerheid altijd eerst bij een reisorganisatie!

What do you think?

213 points
Upvote Downvote

Written by Brientje

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Een ei hoort erbij!!

Zoenen maar!