in

De leukste films voor een meidenavond

Mooie mannen, liefde, fun…. Trommel je vriendinnen op en organiseer een gezellig meiden filmavondje. Wij zochten naar de leukste films.

Mooie mannen, liefde, fun…. Trommel je vriendinnen op en organiseer een gezellig meiden filmavondje. Wij zochten naar de leukste films.

LOL

Lola (Miley Syrus) haalt samen met haar vriendinnen zoveel mogelijk rebelse dingen uit nadat haar vriend haar heeft dumpt. Seks, drugs en LOL dus. Totdat haar moeder (Demi More), die het zelf niet gemakkelijk heeft met haar echtscheiding, haar dagboek leest.

Magic Mike

Houden jullie van lekkere mannenlijven? Dan mag deze zeker niet ontbreken… Mike is danser in een stripclub…. wij zeggen: KIJKEN! 😛

Killers

Katherine Heigl ontmoet de man van haar dromen, Ashton op vakantie…. ze twee trouwen halsoverkop. Hun geluk kan niet op, totdat ze erachter komen dat de buren weleens huurmoordenaars zouden kunnen zijn, die ingehuurd zijn om hen te vermoorden. Why!!? Manlief blijkt een huurmoordenaar….. die nu een prijs op zijn hoofd heeft staan.Oepsss!!

Brasserie Valentijn

Valentijn (gespeeld door Georgina Verbaan) en chef kok Angelo zorgen op 14 februari voor een perfect menu. De verwachtingen in hun brasserie zijn hooggespannen….. Maar dan staat de ex van Valentijn plots voor de deur.

No Strings Attached

Emma is een drukbezette arts die een schijnbaar perfecte regeling heeft getroffen met haar beste vriend Adam: Friends with benefits 🙂 Maar kunnen ze beste vrienden blijven wanneer hun relatie meer dreigt te worden?

Step up

Channing Tatum, lekkere muziek en sexy dancemoves…. meer hebben we niet nodig toch?

Toscaanse bruiloft

Sanne runt samen met haar vader en stiefmoeder Casa Matrimonio, een luxe vrijstaand landhuis in het zonovergoten Italië. Het landgoed ligt in Toscane, deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Casa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse Bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag. Want trouwen doe je immers maar… twee keer

 

What do you think?

214 points
Upvote Downvote

Written by Brientje

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Plaatsen waar je niet geboren wilt worden

Bad hairday?