in

Pak de drankjes en snacks er maar bij… 7x bingewatchen

Een regenachtige zondag, een chillavondje…. drankje en snacks erbij en een goede serie erbij…. Bingewatchen…. Wij vonden de leukste, gaafste series zodat je wel even zoet bent

7x bingewatchen

Medical police

Lekker origineel, want twee werelden vermengen zich met elkaar. Er gaat een heel besmettelijk virus de hele wereld over en dit gebeurt niet zonder reden. Doktoren Lola Spratt en Owen Maestro die bij Children’s Hospital werken proberen het virus tot de bodem uit te zoeken.
Een spannende en funny serie!

Jamtara

Serie gebaseerd op waargebeurde verhalen over internetfraude en oplichting. Deze crime thriller gaat over een groep Indische jongens uit Jamtara die de creditcardgegevens van rijke mensen proberen te hacken. Als de groep jongens steeds rijker en rijker wordt, dreigt de situatie uit de hand te lopen…

Stranger things

Een mysterieus stadje, een verdwenen jongetje…. bovennatuurlijke krachten, een vreemd meisje…. genoeg ingrediënten voor een gave sciencefiction-horrorserie!

Good girls

Drama-comedieserie over 3 moeders in financiële problemen… Ze plegen een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden. En dat doen ze samen!

Undercover

Deze misdaadserie speelt zich af op een troosteloze camping in Begië en het hoofdingrediënt is spanning! Die tussen boven- en onderwereld, tussen politiecollega’s onderling, tussen drugsbazen en handlangers… Dit voorjaar komt een tweede seizoen.

The end of the f*cking world

In deze op een stripverhaal gebaseerde serie vol zwarte humor gaat een bijna psychopathische tiener samen met een opstandige avonturierster op een rampzalige roadtrip.

 

The missing

In deze misdaadserie elk seizoen een nieuwe vermissingszaak… in seizoen 3 speelt deze zich af in Amstardam over de vermiste prostituee Natalie Rose.

What do you think?

213 points
Upvote Downvote

Written by Brientje

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Zit jij erop te wachten??

Plaatsen waar je niet geboren wilt worden