in

Plaatsen waar je niet geboren wilt worden

Wat hebben wij eigenlijk een geluk dat we in Nederland zijn geboren toch! Dat is voor mensen die hier geboren zijn wel anfders….

Voor het geluk geboren? Dat zou je niet denken van de mensen die hier geboren zijn….

La Oroya

De meest vervuilde stad ter wereld ligt in Peru, waarbij met name de vervuiling door lood een rol speelt. Niet heel erg fijn voor je longen dus….

Caracas

Dit is de hoofdstad van Venezuela en tegelijk ook de gevaarlijkste stad (én de duurste) ter wereld. op iedere 100.000 inwoners bijna 120 moorden gepleegd en heeft Caracas het hoogste moordcijfer.

Damascus

Syrië…. tja de foto zegt genoeg denken wij….

Malawi

Het armste land ter wereld. Door aids is de levensverwachting dramatisch gedaald, een gevolg hiervan is het grote aantal wezen. Ook de armoede neemt toe omdat veel mensen die het werk moeten verrichten overlijden.

India

India is het meest gevaarlijk land voor meisjes en vrouwen, ze lopen het grootste risico om slachtoffer te worden van (seksueel) geweld (er wordt elke 20 minuten een vrouw verkracht). Daarnaast lopen ze de grootste kans om verhandeld te worden, waardoor ze kunnen eindigen als seks- of huisslaaf…. je zou er maar als meisje geboren worden….

What do you think?

212 points
Upvote Downvote

Written by Brientje

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Pak de drankjes en snacks er maar bij… 7x bingewatchen

De leukste films voor een meidenavond